Teamkleding

Eco Sport Kleding

Duurzaam geproduceerde teamkleding van duurzame stoffen.
Wij produceren in Nederland shirts gemaakt van gerecycled polyester geheel in uw eigen gewenste design.

Hardloopshirts
Voetbalshirts
Volleybalshirts
Handbalshirts
Andere teamsporten

 

Teams:

Onze shirts zijn ideaal voor teams die duurzaamheid en flexibiliteit belangrijk vinden.
Met de keuze van onze shirts krijg je niet alleen een top functionele en kwaliteit shirt voor alle actieve leden maar ook een eigen 100% unieke design naar eigen wens en flexibiliteit in afname hoeveelheden en snelle levertijden.
Indien gewenst kunnen wij ook alle zorg m.b.t. teamkleding voor het team uit handen nemen.
Het passen, bestelling per persoon, betaling per persoon en levering per persoon is een extra service welke wij kunnen leveren.

 

Ondernemingen:

Onze shirts zijn ideaal voor ondernemingen die maatschappelijk verantwoord willen handelen en duurzaamheid omarmen.
Met de keuze van onze shirts krijg je niet alleen een top functioneel en kwaliteit shirt voor alle sportieve activiteiten maar ook een visitekaartje van de duurzame visie van de onderneming en een positieve uitstraling richting klanten en medewerkers.

 

Organisaties:

Onze shirts zijn ideaal voor organisaties welke een uniek en duurzaam herinnering shirt willen uitreiken tijdens een event.
Met de keuze van onze shirts krijg je niet alleen een top functionele en kwaliteit shirt voor alle deelnemers maar ook geen risico i.v.m. op voorraad bestellen en de mogelijkheid van een unieke persoonsgebonden shirt.
Aangezien wij flexibel en snel produceren en leveren kunnen wij na het sluiten van de voorinschrijving de shirts gaan produceren en indien gewenst voorzien van een eigen naam.
Ook is het mogelijk om het shirt nog na het evenement te bestellen met naam en de behaalde prestatie.